Nusa Penida Adası'na Bir Günlük Tur

Süre

10 saat

Kişi

5 kisi

Turleri

Günlük Tur

Toplamak

Havalimanı

Tanim
Dahil/Haric
Tur Haritası
Incelemeler

Genel Bakis

Nusa Penida yalnızlığın ve doğanın güzelliğinin tadını çıkarmak için yaratıldı. Burada huzur ve sessizliği bulun. Adanın etrafında seyahat edin ve muhteşem manzaraları keşfedin: uçurumun tepesine gidin ve dalgaların sahilde nasıl kırıldığını görün ve güzel gün batımı fotoğrafları çekin. Adalıların otantik yaşamını izleyin.
Nusa Penida’nın kar beyazı vahşi plajlarında yürüyün ve dev manta balıklarıyla birlikte kristal mavisi sularda yüzün.
Şnorkel size unutulmaz bir deneyim yaşatacak! Mercan resifi ve adanın sahili binlerce eşsiz deniz canlısı, balık, deniz yosunu ve mercanlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu bölgenin sualtı dünyası, özel renkleri ile sizi etkileyecek. Buraya genellikle dev manta balıkları gelir. Onları gördüğünüz için şanslı olacaksınız. Nusa Penidayı bir gün görmek yeterli. Tur sabahın erken saatlerinde başlıyor ve akşam saatlerinde villa veya otelinize geri dönecek, izlenimlerinizi ve harika fotoğraflarınızı çekeceksiniz.

Sabah transferi Otelinizin
/ villanızda belirlenen saatinde sizi Sanur limanına götürmek için Cruise tekne şirketinin bir sürücüsü size ulaşacaktır . Otelinizin resepsiyonunda veya villanın yakınında servisi beklemeniz gerekir.
Sürücü sizi check-in yapacağınız ofisine götürecektir. Biletinizi kaydedin, çünkü geri dönüş yolunu kontrol etmek için ihtiyacınız olacaktır.

tekne 08 : 30’da Bali’den kalkıyor .
Nusa Penida’ya giden yol yaklaşık 40 dakika sürer. Adanın limanında bir şoförümüz tarafından karşılanacaksınız.
Nusa Penida’nın şu doğal cazibe merkezlerine tur yaptıktan sonra: Kelingking plajı, Broken Plaj, Angel Billabong, Crystal Bay. Yolda, sürücü sizi yerel bir kafede durduracak.
Turu bitirdikten sonra limana geri dönersiniz. Teknenin Nusa Penida’dan ayrılış saati 15: 00’dır .

Dönüş transferi
Bali’ye vardığınızda, limanın otoparkına gitmeniz gerekecek. Servis tüm konukları aldıktan sonra, transfer sizi konaklama yerinize geri götürecektir.

Neler Getirmeli:
• kamera
• yüksek SPF’li güneş kremi
• uzun kollu gömlek
• şapka
• içme suyu
• abur cubur
• mayo
• havlu

Adadaki Tur özeldir (paylaşım turu DEĞİL, özel arac özel söför)
Verilen fiyat kisi başınadır
Minimum Rezervasyon 2 Kişi
Rezervasyon en az bir gün önceden yapılmalıdır

Soruların mi var?
Daha fazla bilgiye veya müsaitliğe ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Ekibimiz size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

W.App +6281246481108

Dahil/Haric

  • İngilizce Konuşan Sofor
  • Park Ücretleri
  • Benzin
  • Hızlı feribot
  • Liman ve otel dönüş transferi
  • Giriş Ücretleri
  • Kişisel Giderler (icecekler, bahsisler,alışveriş vb.)

Tur Haritasi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nusa Penida Adası’na Bir Günlük Tur”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Itibaren
$70 $85
Rezervasyon
0
$70
$40
Mevcut Kuota:
Toplam:
0
$70
$40

Keşfetmek

Select your currency